HENKILÖSTÖVUOKRAUSTA HAALARIHOMMIIN TYYTYVÄISYYSTAKUULLA

Työmyyräpalvelu Oy on yritys, joka tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun yritysten vaihteleviin henkilöstötarpeisiin. Toimialojamme ovat esim. rakentaminen, maanrakennus, kuljetus, teollisuus ja tuotannolliset työt yleensä.

Yli 20 vuoden ja noin 1 000 työntekijän rekrytointikokemuksella osaan valita sopivat tekijät kuhunkin tehtävään.

Tämän vuoksu uskallan antaa tyytyväisyystakuun. Jos olet tyytymätön saamaasi työntekijään, saat ensimmäisen päivän maksutta.

Opas turvalliseen henkilöstövuokraukseen

MIKSI VALITA VUOKRAUS / VUOKRAUKSEN HYÖDYT

Helppo ja riskitön: Uusi työntekijä on aina riski, varsinkin pienemmälle yritykselle. Vuokrauksella voit minimoida riskit. Me hoidamme myös kaikki työnantajan velvoitteet, kuten vakuutukset, työterveyshuollon ja sopimukset.

Hakuprosessi: Tavoitat laajan hakijakunnan tehokkaan hakuprosessimme avulla, sekä pääset hyödyntämään meidän rekisterissämme olevia hakijoita.

Hyvä rekrytointikanava: Henkilöön voi tutustua ennen vakituista työsuhdetta​, vuokrausaika toimii samalla koeaikana.

 

Ajan- ja rahansäästö: Me hoidamme kaikki rekrytointiin liittyvät asiat, ja sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Säästät aikaa ja samalla myös selvää rahaa.

Edullisuus: Maksat vain tehdyistä tunneista, joten kulut ovat helposti ennakoitavissa. Rekrytointiprosessi on aina ilmainen.

SUORAREKRYTOINTI

Kun etsit työntekijää pitempiaikaiseen työsuhteeseen, on suorarekrytointi
varteenotettava vaihtoehto. Suorarekrytoinnissa työnhakija siirtyy
vuokraamisen sijaan suoraan asiakkaan palkkalistoille. Tämä on oleellisin
ero henkilöstövuokraukseen. Muutoin rekrytointiprosessi on samanlainen.

VUOKRAUS REKRYTOINTIKANAVANA

Henkilöstövuokrauksen ei aina tarvitse olla vain väliaikainen ratkaisu. Työ tekijäänsä kiittää ja asiakasyrityksemme kiittävät meitä onnistuneista työntekijävalinnoista haluamalla palkata työntekijän ns. omille kirjoilleen. Työntekijän vakinaistaminen onnistuu aina sopimuksesta riippuen määräajan, usein kuuden kuukauden vuokrauksen, jälkeen. Vuokratyöntekijän rekrytoiminen on riskitön ja joustava ratkaisu.

Meillä on valmis mahdollisten työntekijöiden joukko sekä hyvät verkostot löytää uusia osaajia. Meillä on vankka kokemus hakijoiden haastatteluista ja olemme harjaantuneita juuri niiden oikeiden osaajien löytämisessä.

REKRYTOINTIA VUOSIEN KOKEMUKSELLA

Työmyyräpalvelun rekrytoinneista ja työsuhdeasioista vastaa yrittäjä Juha Rusanen itse. Rusanen on taustaltaan rakennusinsinööri ja toiminut jo yli 20 vuotta henkilöstövuokrausalalla. Meiltä löytyy siis käytännön kokemusta edustamiltamme ammattialoilta työntekijästä päällikkötason tehtäviin. Meillä on molemminpuolinen ymmärrys, sekä asiakasyritystemme että työntekijöidemme kanssa. Haluamme tarjota kummallekin osapuolelle vain parasta.