AMMATTITAITOISEN TYÖNTEKIJÄN VUOKRAUS

Työmyyräpalvelu Oy on yritys, joka tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun yritysten vaihteleviin henkilöstötarpeisiin. Toimialojamme ovat esim. rakentaminen, maanrakennus, kuljetus, teollisuus ja tuotannolliset työt yleensä.

Toimialatuntemus ja pitkä kokemus rekrytoinnista takaavat onnistuneet henkilövalinnat. Tilaaja saa aina tarpeidensa mukaan oikean henkilön oikeaan paikkaan ja tarvitsemakseen ajaksi.

REKRYTOINTIA VUOSIEN KOKEMUKSELLA

Työmyyräpalvelun rekrytoinneista ja työsuhdeasioista vastaa yrittäjä Juha Rusanen itse. Rusanen on taustaltaan rakennusinsinööri ja toiminut jo yli 20 vuotta henkilöstövuokrausalalla. Meiltä löytyy siis käytännön kokemusta edustamiltamme ammattialoilta työntekijästä päällikkötason tehtäviin. Meillä on molemminpuolinen ymmärrys, sekä asiakasyritystemme että työntekijöidemme kanssa. Haluamme tarjota kummallekin osapuolelle vain parasta.

VUOKRAUS REKRYTOINTIKANAVANA

Henkilöstövuokrauksen ei aina tarvitse olla vain väliaikainen ratkaisu. Työ tekijäänsä kiittää ja asiakasyrityksemme kiittävät meitä onnistuneista työntekijävalinnoista haluamalla palkata työntekijän ns. omille kirjoilleen. Työntekijän vakinaistaminen onnistuu aina sopimuksesta riippuen määräajan, usein neljän kuukauden vuokrauksen, jälkeen. Vuokratyöntekijän rekrytoiminen on riskitön ja joustava ratkaisu.

Meillä on valmis mahdollisten työntekijöiden joukko sekä hyvät verkostot löytää uusia osaajia. Meillä on vankka kokemus hakijoiden haastatteluista ja olemme harjaantuneita juuri niiden oikeiden osaajien löytämisessä.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Työmyyräpalvelu Oy

juha.rusanen@tyomyyrapalvelu.fi
Gneissitie 18, 90620 OULU
SV_AA_LOGO_2020
jasenbanneri_2020_175x88_fin
LK_valkoinen_rgb

PYYDÄ TARJOUS TAI KYSY LISÄTIETOJA

Etsitkö osaavia työntekijöitä yrityksesi tarpeisiin? Työmyyräpalvelu täyttää avoimet työpaikat ammattilaisilla.