TYÖNTEKIJÄLLE

Työmyyräpalvelu Oy on henkilöstönvuokrausyritys, joka tarjoaa työntekijöilleen pääasiassa haalarit päällä tehtäviä töitä. Toimimme siis rakennus-, kuljetus- ja teollisuusaloilla. Työntekijät työskentelevät meidän kauttamme esimerkiksi rakennustyömailla, maanrakennusalalla, metallipajoilla, valmistuksessa ja kokoonpanossa tehtailla, varastoissa ja teollisuuslaitoksissa. Laajemman listan mahdollisista kauttamme löytyvistä työpaikoista löydät työhakemuslomakkeelta.

OHJEITA TYÖNTEKIJÄLLE

TYÖAIKOJEN KIRJAAMINEN

Työajat kirjataan päivittäin Visma Movenium työajanseurantajärjestelmään. Se toimii puhelimeen ladattavalla sovelluksella tai tietokoneella nettiselaimella. Saat töiden alettua tekstiviestinä ja sähköpostina tarvittavat kirjautumistiedot.

  1. Kirjaudu sovellukseen. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla sinua pyydetään antamaan uusi salasana.
  2. Pääset lisäämään työaikoja painamalla vihreällä pohjalla olevaa Plus-painiketta.
  3. Valitse Työaika tai Poissaolo.
  4. Valitse Työkohde valikosta.
  5. Merkitse työtunnit tai poissaolotunnit.
  6. Tunteihin merkitään koko päivän pituus pois lukien ruokatauko. Normaalisti työpäivä on 8 tuntia. Jos työpäivän pituus on esim. 11 tuntia, niin tunteihin merkitään 11. Sen lisäksi merkitään Ylityölisä 50 % 2 tuntia ja Ylityölisä 100 % 1 tunti
  7. Päivittäinen työmatka valikosta valitaan rakennusalan työehtosopimuksen mukainen päivittäinen työmatka, joka on siis työmatka yhteen suuntaan.
  8. Päiväraha-valikosta voi valita kokopäivärahan, puolipäivärahan tai ateriakorvauksen, jos sinulle kuuluu sellainen.
  9. Kilometrit kohtaan merkitään mahdolliset korvattavat työajot
  10. Kommentti kohtaan voi kirjoittaa lisätietoja, esim. mistä ajosta tulee kilometrikorvaus.

PALKANMAKSU

Palkka maksetaan kahden viikon välein. Tilikatko on parillisen viikon lopussa ja palkanmaksupäivä on parittoman viikon perjantai. Palkkaerittely tulee näkyviin verkkopankkiin keskiviikkona palkanmaksuviikolla. Se löytyy nimellä Verkkopalkka. Palveluntuottaja on Maventa.

SAIRAUSLOMAT

Sairastumisesta on ehdottomasti soitettava työpaikan esimiehelle ennen työvuoron alkua. Ilmoita sairastumisesta myös Työmyyräpalveluun. Hae lääkäristä sairauslomatodistus ja toimita se Työmyyräpalveluun. Sairauslomatodistuksen voi pyytää esim. omasta terveyskeskuksesta. Sairaanhoitajan todistus käy 1–3 sairauspäivältä. Mikäli sairausloman tarve on pidempi, työntekijän on toimitettava sairausajalta lääkärin todistus. Lakisääteinen työterveyshuolto on Pihlajalinnassa. Siellä asioinnista on sovittava erikseen Työmyyräpalvelun kanssa.

Palkanmaksun edellytyksenä on sairauslomatodistus jokaiselta sairauslomapäivältä ja ilmoitus sairastumisesta ennen työvuoron alkua.

Lisätietoa asiasta saat Juha Rusaselta.

TAPATURMAT

Tapaturman sattuessa ota yhteyttä Terveysmestari-palveluun, soittamalla 0100 5225 tai Pohjola Sairaala – sovelluksen kautta. Avoinna joka päivä 7-23. Saat sieltä ohjeet miten toimit.

Työnantaja on siis Työmyyräpalvelu ja vakuutusyhtiö Pohjola

Ilmoita tapaturmasta työnjohdolle ja Työmyyräpalveluun heti kun mahdollista.

Tapaturmailmoitus tehdään yhdessä Juha Rusasen kanssa. Alkuperäiset sairauslomatodistukset toimitetaan Työmyyräpalvelulle.

Lataa Pohjola Sairaala – sovellus linkistä https://app.pohjolaterveys.fi/

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Työmyyräpalvelu Oy

040 555 4490
juha.rusanen@tyomyyrapalvelu.fi
Gneissitie 18, 90620 OULU
SV_AA_LOGO_2020
jasenbanneri_2020_175x88_fin
LK_valkoinen_rgb

TÄYTÄ TYÖHAKEMUSLOMAKE!