AVOIMET TYÖPAIKAT 

Työmyyräpalvelu Oy on henkilöstönvuokrausyritys, joka tarjoaa työntekijöilleen pääasiassa haalarit päällä tehtäviä töitä. Toimimme siis rakennus-, kuljetus- ja teollisuusaloilla. Työntekijät työskentelevät meidän kauttamme esimerkiksi kuljetusalan yrityksissä, rakennustyömailla, maanrakennusalalla ja metallipajoilla. Avoimet työpaikat löydät tältä sivulta.

Sähköasentaja, Oulu

Etsimme asiakkaallemme itsenäiseen työhön pystyvää sähköasentajaa kerrostalokohteeseen Ouluun. Kohde on nyt runkovaiheessa ja työtä riittää kohteen valmistumiseen asti.

Kuorma-autonkuljettaja, vaihtolava, Oulu

Etsimme asiakasyrityksellemme vaihtolava-autonkuljettajaa kesäksi. Työpäivän pituus vaihtelee hieman, mutta kaksiviikkojaksossa tulee täydet tunnit. Työ on 2-vuorotyötä.

Kuorma-autonkuljettaja, jätepakkaaja, Oulu

Etsimme asiakasyrityksellemme jätepakkaajankuljettajaa kesäksi. Työpäivän pituus vaihtelee hieman, mutta kaksiviikkojaksossa tulee täydet tunnit. Työ on 2-vuorotyötä.

Ajojärjestelijä, Oulu

Etsimme asiakasyrityksellemme ajojärjestelijää vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on Suomen sisäinen liikenne. Toimipiste on Oulussa. Sinun ei tarvitse tehdä töitä yksin, sillä tukenasi on kaksi muuta ajojärjestelijää ja yrityksen johto.

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja, HTC-yhdistelmä, Oulu

Etsimme asiakasyrityksellemme kuskia HTC-yhdistelmälle. Asemapaikka on Oulu. Työ on talopakettien, puurakenteisten seinäelementtien ja kattotuolien kuljetusta tehtailta työmaille, lähinnä Etelä-Suomeen. Paluukuormassa sitten muuta tavaraa. Autossa tulee 3-5 perättäistä yöpymistä. Työ on kuitenkin päivätyötä.

More

Kurottajan kuljettaja

Etsimme asiakasyrityksellemme kurottajakuskia kesän sesonkiin. Jatkokin voi olla mahdollista. Työkohteita ovat rakennustyömaat Oulun alueelle ja Nuottasaaren teollisuusalue. Edellytämme aikaisempaa kokemusta kurottajalla työskentelystä.

Saumuri / saumaaja

Etsimme asiakasyrityksillemme saumuria / saumaajaa julkisivukohteisiin alkavaan sesonkiin. Jos tiedät olevasi alan osaaja, niin otahan yhteyttä, jotta voimme sopia haastattelusta. Tämä voi poikia myös vakituisen työsuhteen, sillä yritys tekee paljon muutakin työtä kuin betonielementtien saumauksia.

Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Etsimme asiakasyrityksellemme kuskia vakituiseen työsuhteeseen HCT-yhdistelmälle. Asemapaikka on Alajärvi.

More

Kokenut maanrakennustyöntekijä

Etsimme asiakasyrityksillemme kokeneita maanrakennustyöntekijöitä alkavaan sesonkiin. Jos tiedät olevasi alan osaaja, niin otahan yhteyttä, jotta voimme sopia haastattelusta.

Telineasentaja, 3 paikkaa

Etsimme asiakasyrityksillemme telineasentajia. Sinun pitäisi olla vähintään hajulla, mistä on kysymys, kun puhutaan telineasennustöitä. Työkohteet ovat Oulussa Enson ja Kemiran teollisuusalueilla. Ota heti yhteyttä, työt alkavat heti, kun sopivia tekijöitä löytyy.

Teollisuuseristäjä, 3 paikkaa

Etsimme asiakasyrityksillemme eristäjiä teollisuuskohteisiin. Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta eristystöistä, niin oikein hyvä. Vaikka et olisi varsinaisesti tehnytkään putkien tai kanavien eristystä, niin jos sinulla on kokemusta ja/tai koulutusta LVI-puolelta, niin se on hyvä pohja tähän työhön.

Ota heti yhteyttä, työt alkavat heti, kun sopivia tekijöitä löytyy.

Kuorma-autonkuljettaja, jakelutyö, Oulu

Työ on elintarvike- ja/tai kappaletavarajakelua. Töiden aloitus on pääsääntöisesti klo 02 – 07 välillä. Yrityksen varikko on Oulussa Limingantullissa.

More

Kesätyöntekijä rakennusala

Haemme työntekijöitä niin pidempiin kuin lyhyempiinkin toimeksiantoihin. Työn kesto määräytyy asiakasyritystemme tilausten mukaisesti, mutta toivomme, että kesäaikaan työntekijöillä on mahdollista työskennellä tarvittaessa kokoaikaisestikin (40 h/vko). Työaika on arkisin pääsääntöisesti klo 7 – 15.30. Työt alkavat sopimuksen mukaan alkukesästä.

More

Maanrakennusapulainen

Maanrakennusapulaisen tehtäviä ovat erilaiset jalkamiehen hommat, kuten lätkäys, lapiotyöt sekä eristeiden asentaminen. Tehtäviin voi kuulua myös raivaus, siivous sekä yksinkertaiset purkutyöt. Työhön perehdytetään, joten aiempi kokemus ei ole välttämätöntä, mutta se katsotaan eduksi.

More

Aputyöntekijöitä teollisuuden huolto- ja kunnossapitotöihin

Etsimme asiakasyrityksellemme aputyöntekijöitä teollisuuden huolto- ja kunnossapitotöihin liittyviin töihin. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy osaamisen mukaan.

Työturvallisuuskortti tarvitaan, mutta jos sinulla ei satu olemaan sitä, niin järjestetään se.

Avoin hakemus kuljetusala

Tämän avoimen hakemuksen kautta voit hakea ja työllistyä kuljetusalan töihin.  Oletpa sitten työuraasi aloitteleva tai jo oman alasi osaaja, sekä omaat hyvän asenteen ja halun tehdä töitä, niin meidän kauttamme pääset hommiin! Täytä tiedot itsestäsi, niin voimme tarjota sinulle sopivaa työtä heti kun uusia paikkoja avautuu.

Maalari kesän sesonkiin

Työtehtäviin kuuluvat osaamisesi mukaan monipuoliset maalaus-, hionta-, tasoitus-, ja nauhoitustyöt uudis- ja saneerauskohteissa Oulun alueella.

Avoin hakemus rakennusala

Tämän avoimen hakemuksen kautta voit hakea ja työllistyä rakennusalan töihin.  Oletpa sitten työuraasi aloitteleva tai jo oman alasi osaaja, sekä omaat hyvän asenteen ja halun tehdä töitä, niin meidän kauttamme pääset hommiin! Täytä tiedot itsestäsi, niin voimme tarjota sinulle sopivaa työtä heti kun uusia paikkoja avautuu.

TYÖHAKEMUKSEN JÄTTÄMINEN

Täytämme työpaikkoja sitä mukaa kuin niitä avautuu. Hakemukseen voi liittää esim. todistuksia, mutta ensisijaisesti pyydämme liittämään CV:n tai ansioluettelon, jos sellainen vain löytyy.

Valitettavasti emme pysty vastaamaan kaikkiin hakemuksiin, mutta hakemus kannattaa silti laittaa, koska se voi poikia yhteydenoton myöhemmin.

Suosittelemme, että täytät ensin hakulomakkeen ja tulet sitten piipahtamaan toimistollamme.

TYÖNTEKIJÄN PALKKA

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan. Tavoitteenamme työnantajana on antaa osaavalle työntekijälle asiaan kuuluva korvaus. Tuntipalkkaus on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen. Palkanmaksu tapahtuu kahden viikon välein. Vuokravälittäjän palkkiota ei vähennetä työntekijän palkasta, vaan se sisältyy asiakkaalta perittävään hintaan.

Pidämme huolta työmyyristämme. Työhön tarvittavat vaatteet ja varusteet järjestyvät nopeasti. Työsuhteeseen ja palkanlaskentaan liittyvät asiat hoidetaan kaikki samassa paikassa, Gneissitien toimistossamme. Myös esimerkiksi työ- ja palkkatodistukset saa heti tarvittaessa.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Työmyyräpalvelu Oy

040 555 4490
juha.rusanen@tyomyyrapalvelu.fi
Gneissitie 18, 90620 OULU
SV_AA_LOGO_2020
jasenbanneri_2020_175x88_fin
LK_valkoinen_rgb

TÄYTÄ TYÖHAKEMUSLOMAKE!