AVOIMET TYÖPAIKAT 

Työmyyräpalvelu Oy on henkilöstönvuokrausyritys, joka tarjoaa työntekijöilleen pääasiassa haalarit päällä tehtäviä töitä. Toimimme siis rakennus-, kuljetus- ja teollisuusaloilla. Työntekijät työskentelevät meidän kauttamme esimerkiksi kuljetusalan yrityksissä, rakennustyömailla, maanrakennusalalla ja metallipajoilla. Avoimet työpaikat löydät tältä sivulta.

Imupaineautonkuljettaja, Oulu

Etsimme asiakasyrityksemme Oulun toimipisteeseen imupaineauton kuljettajaa. Työhön kuuluu esim. viemäreiden huuhtelua, kaivojen tyhjennystä ja tukosten avaamista.

More

Kuorma-autonkuljettaja, jätepakkaaja, Muhos

Etsimme kuorma-autonkuljettajaa jätealan yritykseen. Toimenkuvaan kuuluu pakkariajot, kaivojen tyhjennys, imu- ja huuhtelutyöt sekä vaihtolavatyöt. Pääpaino on jätepakkaajatyössä. Työ on vakituinen ja täysiaikainen päivätyö.

Teollisuuseristäjä, 3 paikkaa

Etsimme asiakasyrityksillemme eristäjiä teollisuuskohteisiin. Jos sinulla on aikaisempaa kokemusta eristystöistä, niin oikein hyvä. Vaikka et olisi varsinaisesti tehnytkään putkien tai kanavien eristystä, niin jos sinulla on kokemusta ja/tai koulutusta LVI-puolelta, niin se on hyvä pohja tähän työhön.

Ota heti yhteyttä, työt alkavat heti, kun sopivia tekijöitä löytyy.

Aputyöntekijöitä teollisuuden huolto- ja kunnossapitotöihin

Etsimme asiakasyrityksellemme aputyöntekijöitä teollisuuden huolto- ja kunnossapitotöihin liittyviin töihin. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan. Palkka määräytyy osaamisen mukaan.

Työturvallisuuskortti tarvitaan, mutta jos sinulla ei satu olemaan sitä, niin järjestetään se.

Avoin hakemus kuljetusala

Tämän avoimen hakemuksen kautta voit hakea ja työllistyä kuljetusalan töihin.  Oletpa sitten työuraasi aloitteleva tai jo oman alasi osaaja, sekä omaat hyvän asenteen ja halun tehdä töitä, niin meidän kauttamme pääset hommiin! Täytä tiedot itsestäsi, niin voimme tarjota sinulle sopivaa työtä heti kun uusia paikkoja avautuu.

Avoin hakemus rakennusala

Tämän avoimen hakemuksen kautta voit hakea ja työllistyä rakennusalan töihin.  Oletpa sitten työuraasi aloitteleva tai jo oman alasi osaaja, sekä omaat hyvän asenteen ja halun tehdä töitä, niin meidän kauttamme pääset hommiin! Täytä tiedot itsestäsi, niin voimme tarjota sinulle sopivaa työtä heti kun uusia paikkoja avautuu.

TYÖHAKEMUKSEN JÄTTÄMINEN

Täytämme työpaikkoja sitä mukaa kuin niitä avautuu. Hakemukseen voi liittää esim. todistuksia, mutta ensisijaisesti pyydämme liittämään CV:n tai ansioluettelon, jos sellainen vain löytyy.

Valitettavasti emme pysty vastaamaan kaikkiin hakemuksiin, mutta hakemus kannattaa silti laittaa, koska se voi poikia yhteydenoton myöhemmin.

Suosittelemme, että täytät ensin hakulomakkeen ja tulet sitten piipahtamaan toimistollamme.

TYÖNTEKIJÄN PALKKA

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan. Tavoitteenamme työnantajana on antaa osaavalle työntekijälle asiaan kuuluva korvaus. Tuntipalkkaus on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen. Palkanmaksu tapahtuu kahden viikon välein. Vuokravälittäjän palkkiota ei vähennetä työntekijän palkasta, vaan se sisältyy asiakkaalta perittävään hintaan.

Pidämme huolta työmyyristämme. Työhön tarvittavat vaatteet ja varusteet järjestyvät nopeasti. Työsuhteeseen ja palkanlaskentaan liittyvät asiat hoidetaan kaikki samassa paikassa, Gneissitien toimistossamme. Myös esimerkiksi työ- ja palkkatodistukset saa heti tarvittaessa.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Työmyyräpalvelu Oy

040 555 4490
juha.rusanen@tyomyyrapalvelu.fi
Gneissitie 18, 90620 OULU
SV_AA_LOGO_2020
jasenbanneri_2020_175x88_fin
LK_valkoinen_rgb

TÄYTÄ TYÖHAKEMUSLOMAKE!