AVOIMET TYÖPAIKAT 

Työmyyräpalvelu Oy on henkilöstönvuokrausyritys, joka tarjoaa työntekijöilleen pääasiassa haalarit päällä tehtäviä töitä. Toimimme siis rakennus-, kuljetus- ja teollisuusaloilla. Työntekijät työskentelevät meidän kauttamme esimerkiksi rakennustyömailla, maanrakennusalalla, metallipajoilla, valmistuksessa ja kokoonpanossa tehtailla, varastoissa ja teollisuuslaitoksissa. Avoimet työpaikat löydät tältä sivulta.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Nosturiautonkuljettaja, Sotkamo

Etsimme asiakasyrityksellemme kuskia nosturiautolle. Asemapaikka on Sotkamossa, ajot pääosin Kainuussa, mutta myös muualla Suomessa. Satunnaisesti voi olla yöpymisiä autossa. Välillä tehdään myös yövuoroja. Nostotöitä tehdään esim. rakennustyömailla ja Terrafamella.

Nosturinkäyttökokemus on plussaa, mutta se ei ole välttämätöntä. Käyttöön annetaan tarvittava opastus ja sitä harjoitellaan oikeissa työkohteissa. Pätevyyksien saaminen hoidetaan oppisopimuskoulutuksena, joka edellyttää hieman omatoimista opiskelua. Työssäoppimisen ajalta maksetaan kuitenkin normaali palkka.

Murskatyöntekijä, 4 paikkaa, Oulu

Haemme asiakkaallemme murskausalan työntekijöitä, joiden työtehtäviin kuuluvat yleiset murskan työtehtävät, mm. pyöräkoneen kuljettaminen, kaivinkoneen kuljettaminen/murskan syöttö ja murskaimen huoltotyöt.

Haemme lähinnä jo alan kokemusta omaavia tekijöitä, mutta muutkin tällaisesta työstä kiinnostuneet voivat tulla kysymykseen, joten hae rohkeasti. Yksi palkattavista voisi olla sellainen, joka keskittyisi kaluston huolto- ja korjaustyöhön. Työkohde on Oulussa Ruskossa ja se kestää tämän talvikauden. Jos komennushommat kiinnostaa, niin työ voi jatkua kesällä jossain muualla

Maarakennuskoneenasentaja, Oulu

Haemme asiakkaallemme huoltomiestä murskaamon huolto- ja korjaustöihin.Haemme lähinnä alan kokemusta jo omaavaa tekijää, mutta muutkin tällaisesta työstä kiinnostuneet voivat tulla kysymykseen, joten hae rohkeasti.Työkohde on Oulussa Ruskossa ja se kestää tämän talvikauden. Jos komennushommat kiinnostaa, niin työ voi jatkua kesällä jossain muualla.

Aputyöntekijä, Oulu

Etsimme aputyöntekijää voimalaitoskuonan murskausasemalle tekemään käsin tehtävää lajittelua. Työhön tarvitaan työintoa ja fyysistä jaksamista. Työ ei ole siistiä sisätyötä. Saat tietenkin asialliset työkamppeet ja varusteet. Työtä tehdään mahdollisesti vuorotyönä. Kiinnostus ja kokemus työkoneista, esim. pyöräkoneesta on eduksi , mutta ei välttämätöntä.

Hae heti, työntekijä pyritään valitsemaan pikimmiten!

TYÖNHAKU

Otamme mielellämme vastaan uusia työntekijöitä. Arvostamme ammatillista kokemusta ja osaamista, mutta vähintään yhtä tärkeää on työnhakijan motivoituneisuus työhön, kyky oppia ja halu kehittää itseään ammatillisesti. Voimme siis tarjota töitä myös opiskelijoille ja vastavalmistuneille. Työtä voi löytyä myös eläkkeellä oleville. Monelle eläkeläiselle keikkaluontoiset työjaksot tarjoavat mukavaa virkistystä ja lisäansiota. Tärkeintä meille on oikean henkilön valinta oikeaan työpaikkaan.

Paras tapa hakeutua meille töihin on täyttää ensin hakemuslomake ja tulla sitten käymään juttusilla toimistollamme.

TYÖHAKEMUKSEN JÄTTÄMINEN

Täytämme työpaikkoja sitä mukaa kuin niitä avautuu. Hakemukseen voi liittää esim. todistuksia, mutta ensisijaisesti pyydämme liittämään CV:n tai ansioluettelon, jos sellainen vain löytyy.

Valitettavasti emme pysty vastaamaan kaikkiin hakemuksiin, mutta hakemus kannattaa silti laittaa, koska se voi poikia yhteydenoton myöhemmin.

Suosittelemme, että täytät ensin hakulomakkeen ja tulet sitten piipahtamaan toimistollamme.

TYÖNTEKIJÄN PALKKA

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan. Tavoitteenamme työnantajana on antaa osaavalle työntekijälle asiaan kuuluva korvaus. Tuntipalkkaus on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen. Palkanmaksu tapahtuu kahden viikon välein. Vuokravälittäjän palkkiota ei vähennetä työntekijän palkasta, vaan se sisältyy asiakkaalta perittävään hintaan.

Pidämme huolta työmyyristämme. Työhön tarvittavat vaatteet ja varusteet järjestyvät nopeasti. Työsuhteeseen ja palkanlaskentaan liittyvät asiat hoidetaan kaikki samassa paikassa, Gneissitien toimistossamme. Myös esimerkiksi työ- ja palkkatodistukset saa heti tarvittaessa.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Työmyyräpalvelu Oy

040 555 4490
juha.rusanen@tyomyyrapalvelu.fi
Gneissitie 18, 90620 OULU
SV_AA_LOGO_2020
jasenbanneri_2020_175x88_fin
LK_valkoinen_rgb

TÄYTÄ TYÖHAKEMUSLOMAKE!