AVOIMET TYÖPAIKAT 

Työmyyräpalvelu Oy on henkilöstönvuokrausyritys, joka tarjoaa työntekijöilleen pääasiassa haalarit päällä tehtäviä töitä. Toimimme siis rakennus-, kuljetus- ja teollisuusaloilla. Työntekijät työskentelevät meidän kauttamme esimerkiksi kuljetusalan yrityksissä, rakennustyömailla, maanrakennusalalla ja metallipajoilla. Avoimet työpaikat löydät tältä sivulta.

Kirvesmiehen apuri

Etsimme asiakasyrityksellemme rakennustyöntekijää Kempeleessä sijaitsevaan kohteeseen. Työ alkaa heti ja kestää arviolta joululle asti.

Palkka määräytyy osaamisen mukaan.

Työturvallisuuskortti vaaditaan.

Aputyöntekijä telineasennuksiin tai telineasentaja

Etsimme asiakasyrityksellemme työntekijöitä teollisuuden eristys- ja kunnossapitotöihin liittyviin telineasennustöihin ja tai eristystöihin. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin syys-lokakuulle, mahdollisesti pidempään. Palkka määräytyy osaamisen mukaan.

Eristäjä teollisuuteen, teollisuuseristäjä

Etsimme asiakasyrityksellemme työntekijöitä teollisuuden eristystöihin. Työ sisältää eristeiden asentamista ja / tai eristeiden suojausta pellityksellä.

More

Kirvesmies / kokenut rakennusmies, Oulu

Voit olla kokenut tai vähemmän kokenut kirvesmies tai kokenut rakennusmies. Työt ovat yrityksessä, joka rakentaa omakotitaloja joko täysin valmiiksi tai sovittuun valmiuteen.

More

Kuorma-autonkuljettaja, jakelutyö, Oulu

Työ on elintarvike- ja/tai kappaletavarajakelua. Töiden aloitus on pääsääntöisesti klo 02 – 07 välillä. Yrityksen varikko on Oulussa Limingantullissa.

More

Kuorma-autonkuljettaja, jätepakkaaja, Oulu

Työ on roska-astioiden tyhjennystä nykyaikaisella kalustolla. Aiempi kokemus kyseessä olevasta työstä on tietenkin plussaa, mutta kyseeseen voi tulla myös muuten sopiva henkilö.

More

Sähköasentaja OYS2030 työmaalle

Etsimme asiakasyrityksellemme sähköasentajaa. Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Sähköasentaja komennustöihin

Etsimme asiakasyrityksellemme kokeneita sähköasentajia esim. Kemijärvelle ja Kuusamoon.

Työ alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Aputyöntekijöitä teollisuuden huolto- ja kunnossapitotöihin

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa tai oletko menossa armeijaan talvella? Vai satutko olemaan muuten vain vapaana? Nyt olisi hyvä mahdollisuus päästä työn syrjään kiinni.

More

Avoin hakemus kuljetusala

Tämän avoimen hakemuksen kautta voit hakea ja työllistyä kuljetusalan töihin.  Oletpa sitten työuraasi aloitteleva tai jo oman alasi osaaja, sekä omaat hyvän asenteen ja halun tehdä töitä, niin meidän kauttamme pääset hommiin! Täytä tiedot itsestäsi, niin voimme tarjota sinulle sopivaa työtä heti kun uusia paikkoja avautuu.

Avoin hakemus rakennusala

Tämän avoimen hakemuksen kautta voit hakea ja työllistyä rakennusalan töihin.  Oletpa sitten työuraasi aloitteleva tai jo oman alasi osaaja, sekä omaat hyvän asenteen ja halun tehdä töitä, niin meidän kauttamme pääset hommiin! Täytä tiedot itsestäsi, niin voimme tarjota sinulle sopivaa työtä heti kun uusia paikkoja avautuu.

TYÖHAKEMUKSEN JÄTTÄMINEN

Täytämme työpaikkoja sitä mukaa kuin niitä avautuu. Hakemukseen voi liittää esim. todistuksia, mutta ensisijaisesti pyydämme liittämään CV:n tai ansioluettelon, jos sellainen vain löytyy.

Valitettavasti emme pysty vastaamaan kaikkiin hakemuksiin, mutta hakemus kannattaa silti laittaa, koska se voi poikia yhteydenoton myöhemmin.

Suosittelemme, että täytät ensin hakulomakkeen ja tulet sitten piipahtamaan toimistollamme.

TYÖNTEKIJÄN PALKKA

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan. Tavoitteenamme työnantajana on antaa osaavalle työntekijälle asiaan kuuluva korvaus. Tuntipalkkaus on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen. Palkanmaksu tapahtuu kahden viikon välein. Vuokravälittäjän palkkiota ei vähennetä työntekijän palkasta, vaan se sisältyy asiakkaalta perittävään hintaan.

Pidämme huolta työmyyristämme. Työhön tarvittavat vaatteet ja varusteet järjestyvät nopeasti. Työsuhteeseen ja palkanlaskentaan liittyvät asiat hoidetaan kaikki samassa paikassa, Gneissitien toimistossamme. Myös esimerkiksi työ- ja palkkatodistukset saa heti tarvittaessa.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Työmyyräpalvelu Oy

040 555 4490
juha.rusanen@tyomyyrapalvelu.fi
Gneissitie 18, 90620 OULU
SV_AA_LOGO_2020
jasenbanneri_2020_175x88_fin
LK_valkoinen_rgb

TÄYTÄ TYÖHAKEMUSLOMAKE!