AVOIMET TYÖPAIKAT 

Työmyyräpalvelu Oy on henkilöstönvuokrausyritys, joka tarjoaa työntekijöilleen pääasiassa haalarit päällä tehtäviä töitä. Toimimme siis rakennus-, kuljetus- ja teollisuusaloilla. Työntekijät työskentelevät meidän kauttamme esimerkiksi kuljetusalan yrityksissä, rakennustyömailla, maanrakennusalalla ja metallipajoilla. Avoimet työpaikat löydät tältä sivulta.

Aputyöntekijä telineasennuksiin tai telineasentaja

Etsimme asiakasyrityksellemme työntekijöitä teollisuuden eristys- ja kunnossapitotöihin liittyviin telineasennustöihin ja tai eristystöihin. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin syys-lokakuulle, mahdollisesti pidempään. Palkka määräytyy osaamisen mukaan.

Eristäjä teollisuuteen

Etsimme asiakasyrityksellemme työntekijöitä teollisuuden eristystöihin. Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan ja kestävät ainakin syys-lokakuulle, mahdollisesti pidempään. Palkka määräytyy osaamisen mukaan.

Kirvesmies / kokenut rakennusmies, Oulu

Voit olla kokenut tai vähemmän kokenut kirvesmies tai kokenut rakennusmies. Työt ovat yrityksessä, joka rakentaa omakotitaloja joko täysin valmiiksi tai sovittuun valmiuteen.

More

Kaivinkoneenkuljettaja 3-8t, pääkaupunkiseudulle

Työ on lämpökanaalien kaivamista ja pihanrakennustöihin liittyvää kaivinkonetyötä. Käytettävät koneet ovat 3 -8 tonnin koneita.

More

Kuorma-autonkuljettaja, jakelutyö, Kempele

Työ on elintarvike- ja/tai kappaletavarajakelua. Töiden aloitus on pääsääntöisesti klo 02 – 07 välillä. Yrityksen varikko on Kempeleessä.

Vaatimuksena on C-kortti, autonkuljettajan ammattipätevyys ja digikortti. Työn aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin aivan lähiaikoina.

 

Kuorma-autonkuljettaja, jakelutyö, Oulu

Työ on elintarvike- ja/tai kappaletavarajakelua. Töiden aloitus on pääsääntöisesti klo 02 – 07 välillä. Yrityksen varikko on Oulussa Limingantullissa.

More

Asiakaspalvelija / myyjä, maarakennuskonevuokraamoon, Oulu

Etsimme asiakkaallemme myynti- ja asiakaspalvelutyöstä kiinostunutta henkilöä kokopäiväiseen työhön liikkeeseen, joka myy ja vuokraa maanrakennusalan koneita.

More

Luukkuvahti, Oulu

Etsimme asiakasyrityksellemme työntekijää luukkuvahdiksi teollisuuden säiliöiden tyhjennystyöhön. Työsi on sananmukaisesti pitää vahtia säiliön ulkopuolella, kun säiliön sisällä on ihmisiä työssä.

More

Maalari, Oulu 

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista rakennusmaalaria heinä-elokuun ajaksi. Työkohteet ovat Oulussa.

Asentaja tai asentajan pari, Oulu 

Etsimme asiakasyrityksellemme työntekijöitä asentajan asennuspariksi. Sinun ei tarvitse olla ammattilainen, mutta jotain kokemusta tai koulutusta rakennusalan töistä tai metallialan asennustöistä tulisi kuitenkin olla.

More

Kuorma-autonkuljettaja, jätepakkaaja, Oulu

Työ on roska-astioiden tyhjennystä nykyaikaisella kalustolla. Aiempi kokemus kyseessä olevasta työstä on tietenkin plussaa, mutta kyseeseen voi tulla myös muuten sopiva henkilö.

More

TYÖHAKEMUKSEN JÄTTÄMINEN

Täytämme työpaikkoja sitä mukaa kuin niitä avautuu. Hakemukseen voi liittää esim. todistuksia, mutta ensisijaisesti pyydämme liittämään CV:n tai ansioluettelon, jos sellainen vain löytyy.

Valitettavasti emme pysty vastaamaan kaikkiin hakemuksiin, mutta hakemus kannattaa silti laittaa, koska se voi poikia yhteydenoton myöhemmin.

Suosittelemme, että täytät ensin hakulomakkeen ja tulet sitten piipahtamaan toimistollamme.

TYÖNTEKIJÄN PALKKA

Tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan. Tavoitteenamme työnantajana on antaa osaavalle työntekijälle asiaan kuuluva korvaus. Tuntipalkkaus on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen. Palkanmaksu tapahtuu kahden viikon välein. Vuokravälittäjän palkkiota ei vähennetä työntekijän palkasta, vaan se sisältyy asiakkaalta perittävään hintaan.

Pidämme huolta työmyyristämme. Työhön tarvittavat vaatteet ja varusteet järjestyvät nopeasti. Työsuhteeseen ja palkanlaskentaan liittyvät asiat hoidetaan kaikki samassa paikassa, Gneissitien toimistossamme. Myös esimerkiksi työ- ja palkkatodistukset saa heti tarvittaessa.

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Työmyyräpalvelu Oy

040 555 4490
juha.rusanen@tyomyyrapalvelu.fi
Gneissitie 18, 90620 OULU
SV_AA_LOGO_2020
jasenbanneri_2020_175x88_fin
LK_valkoinen_rgb

TÄYTÄ TYÖHAKEMUSLOMAKE!