Ammattitaitoisen työntekijän vuokraus

Luotettavaa henkilöstöpalvelua Oulun seudulla

Työmyyräpalvelu Oy on yritys, joka tarjoaa kustannustehokkaan ratkaisun yritysten vaihteleviin henkilöstötarpeisiin. Toimialojamme ovat esim. rakentaminen, maanrakennus, kuljetus, teollisuus ja tuotannolliset työt yleensä.

Toimialatuntemus ja pitkä kokemus rekrytoinnista takaavat onnistuneet henkilövalinnat. Tilaaja saa aina tarpeidensa mukaan oikean henkilön oikeaan aikaan ja tarvitsemakseen ajaksi.

Rekrytointia vuosien kokemuksella

Työmyyräpalvelun rekrytoinneista ja työsuhdeasioista vastaa yrittäjä Juha Rusanen itse. Rusanen on taustaltaan rakennusinsinööri ja toiminut nyt yli 15 vuoden ajan henkilöstövuokrauksen alalla. Meiltä löytyy siis käytännön kokemusta edustamiltamme ammattialoilta työntekijästä päällikkötason tehtäviin. Meillä on molemminpuolinen ymmärrys, sekä asiakasyritystemme että työntekijöidemme kanssa. Haluamme tarjota kummallekin osapuolelle vain parasta.

Vuokraus rekrytointikanavana

Henkilöstövuokrauksen ei aina tarvitse olla vain väliaikainen ratkaisu. Työ tekijäänsä kiittää ja asiakasyrityksemme kiittävät meitä onnistuneista työntekijävalinnoista haluamalla palkata työntekijän ns. omille kirjoilleen. Työntekijän vakinaistaminen onnistuu aina sopimuksesta riippuen määräajan, usein neljän kuukauden vuokrauksen, jälkeen. Vuokratyöntekijän rekrytoiminen on riskitön ja joustava ratkaisu.

Meillä on valmis mahdollisten työntekijöiden joukko sekä hyvä verkosto löytää uusia osaajia. Meillä on vankka kokemus hakijoiden haastatteluista ja olemme harjaantuneita juuri niiden oikeiden osaajien löytämisessä.

Vuokratyövoimaan liittyvät myytit ja hyödyt

Työntekijän vuokraaminen on kalliimpaa ja vuokratyövoima on epämotivoitunutta. Nämä ja monta muuta myyttiä Työmyyräpalvelu haluaa kumota!

Olemme koostaneet oppaan sinulle, jolle vuokratyövoiman käyttö ei ole entuudestaan tuttua. Vuokratyövoimaan liittyy paljon ennakkoluuloja ja myyttejä niin työnantajien kuin työntekijöidenkin keskuudessa. Me haluamme kumota virheelliset ennakkoluulot.

Tutustu oppaaseemme ja ota yhteyttä, niin keskustellaan työvoiman vuokrauksesta yrityksenne tarpeisiin!

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Voit lukea lisää hinnoittelustamme sekä tutustua referensseihimme. Jos olet harkinnut työntekijän vuokrausta, ota yhteyttä Työmyyräpalveluun!