Meiltä löydät työntekijät seuraaville aloille:

RAKENNUSALA

KULJETUSALA

TEOLLISUUSALAT

Lue tarkemmat kuvaukset alta

Työmyyräpalvelu Oy:n toiminta perustuu paitsi kattavaan ammattiosaajien verkostoon, myös harjaantuneeseen taitoon löytää oikea työntekijä oikeaan paikkaan. Me panostamme niihin hakijoihin, joilla on tarvittava koulutus, ammattitaito sekä näytöt osaamisesta.

RAKENNUSALA

Rakennusala on suhdanneherkkä ja hyviä asiansa osaavia rakennusmiehiä on aina jossain vapaana. Rakennusalan vuokratyöntekijämme ovat työskennelleet mm. suurissa rakennusliikkeissä ja sopimuskausien välissä heidän työpanoksensa on käytettävissä vuokratyövälittäjien kautta. Toisin kuin usein luullaan, vuokratyöntekijät ovat juuri niitä aktiivisia työnhakijoita, jotka eivät ole passivoituneet odottamaan työvoimatoimiston yhteydenottoa. Moni vuokratyöntekijämme onkin työllistynyt vakituisesti asiakasyritykseemme.

Työmyyräpalvelu lähettää työmaalle vain tehtävään soveltuvia työntekijöitä. Tässä korostuukin meidän ammattitaitomme merkitys. Meillä on alan työkokemusta, joten oikeaa henkilöä valittaessa osaamme ottaa huomioon tilaajan tarpeet ja sen, että millainen työntekijä vastaa annettujen työtehtävien vaatimustasoa.

Rakennus- ja remonttipuolella meiltä löytyy esim. kirvesmiehiä, rakennusmiehiä, telineasentajia, sähköasentajia, apumiehiä, rakennussiivoojia, muurareita ja maalareita. Myös maanrakennuksen ammattilaisia löytyy.

Rakennusaloille on tyypillistä tilausten iso ja nopea vaihtelu. Kauttamme vuokrataan rakennusalalle yhteen asiakasyritykseen 1-50 työmiestä paikkaamaan sesongista tai muista syistä aiheutunutta henkilöstövajetta. Tavanomaisimmin vuokrauksella voi paikata nopeasti tuotantopiikeistä, sairastumisista tai lomista johtunutta työntekijäpulaa.

KULJETUSALA

Työmyyräpalvelu täyttää Oulun seudun kuljetusalan avoimet työpaikat ammattikuskeilla. Rekrytoimme kuljettajia monipuolisiin tehtäviin. Kauttamme työtä ovat löytäneet niin vaihtolava- ja Hiab-auton kuljettajat, nuppiauto- tai sorakasettikuskit kuin jätepakkaajan ja suurtehoimuriauton kuskitkin. On palkkalistoillamme ollut myös erilaisia asentajia sekä veturin että junavaunujen korjaajinakin.

TEOLLISUUSALAT

Olemme rekrytoineet asiakasyrityksillemme onnistuneesti niin eristäjiä, peltiseppiä, telineasentajia, sähköasentajia, suurtehoimureiden ja painepesureiden käyttäjiä sekä apumiehiä erilaisiin teollisuusalojen työtehtäviin.

Teollisuusalojen työntekijätarve voi vaihdella nopeasti ja paljon. Suurien ylityömäärien teettämisen tai kiireessä tehtyjen rekrytointien sijaan erittäin hyvä ratkaisu tähän pulmaan on työntekijöiden vuokraaminen. Meidän kauttamme osaavat teollisuusalojen työntekijät löytävät avoimet työpaikat ja asiakasyrityksemme löytävät ammattitaitoista väkeä myös äkkinäisiin tarpeisiin. On kyse sitten tuotantopiikeistä tai lomien aiheuttamista työntekijävajeista, Työmyyräpalvelu on palveluksessanne!

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Työmyyräpalvelu Oy

Juha Rusanen, yrittäjä
juha.rusanen@tyomyyrapalvelu.fi
Ilari Similä, myyntipäällikkö
ilari.simila@tyomyyrapalvelu.fi
Gneissitie 18, 90620 OULU
SV_AA_LOGO_Tyomyyrapalvelu_Oy_FI_399026_web
jasenbanneri_2020_175x88_fin
LK_valkoinen_rgb

PYYDÄ TARJOUS TAI KYSY LISÄTIETOJA

Etsitkö osaavia työntekijöitä yrityksesi tarpeisiin? Työmyyräpalvelu täyttää avoimet työpaikat ammattilaisilla.